Склад
Склад продукту: висушені та перероблені плоди каштана, шипшини, моркви; листя смородини, вітаміни: С, РР, стеарат кальцію, молочний цукор для таблеток.
Плоди каштана володіють протизапальними, кровоспинними, ранозагоювальними та бактерицидними властивостями; містять в собі речовини, які здатні знижувати рівень згортання крові, перешкоджати утворенню тромбів в судинах, розсмоктувати тромби, зміцнювати капілярні та венозні стінки.
Плоди шипшини надають протимікробну, протизапальну, кровоспинну, жовчогінну, сечогінну, знижувальну артеріальний тиск дії. Сприяють зміцненню стінки кровоносних судин.
Лист смородини містить велику кількість вітаміну С, завдяки чому є потужним антиоксидантом. Надають дезінфікуючу та протизапальну дії.
Вітамін С впливає на синтез ряду гормонів, в тому числі антистресових, регулює процеси кровотворення та нормалізує проникність капілярів, бере участь в синтезі білка колагену, який необхідний для росту клітин тканин, кісток і хрящів організму, покращує здатність організму засвоювати кальцій, виводить токсини та регулює обмін речовин.
Вітамін РР (нікотинова кислота) бере участь в окисно-відновних процесах, сприяє нормальному росту тканин, благотворно впливає на жировий обмін, бере участь в перетворенні цукру і жирів в енергію, знижує в крові рівень «поганого» холестерину.