Амріта Київ
uk ru

Біфідо-лакто комплекс

299 грн
Бифидо-лакто комплекс

Склад: лактобактерії, біфідобактерії, інулін, олігофруктоза

Що робить

  • сприяє нормалізації кишкової мікрофлори;
  • усуває діарею, метеоризм, здуття живота та запори;
  • зменшує запальні процеси у кишечнику;
  • сприяє поліпшенню апетиту та стану шкіри.

Як працює

  • бере активну участь у процесах травлення;
  • стимулює перистальтику кишківника;
  • створює несприятливі умови для життєдіяльності кислоточутливих патогенних та умовно-патогенних бактерій.

Упаковка: 30 капсул по 0,35 г

Як застосовувати По 1 капсулі 1-2 рази на день.

Склад

Лактобактерії – грампозитивні неспороутворюючі палички, які є важливим компонентом постійної мікрофлори кишкового тракту, входять до складу мікрофлори порожнини рота, є важливою складовою мікрофлори сечостатевої системи. Беруть активну участь в процесах травлення, стимулюють перистальтику кишківника, запобігають метеоризму, сприяють виведенню токсинів, синтезують вітаміни групи В, К, біотин, фолієву та аскорбінову кислоти, продукують молочну кислоту й бактеріоцини (натуральні антибіотики), які інгібують ріст патогенних та умовно-патогенних мікробів. Лактобактерії виявляють імуномодулюючу та протипухлинну дії, беруть участь в синтезі незамінних амінокислот, регулюють метаболізм жовчних кислот, холестерину.

L.acidophilus (NCFM®) мають антагоністичну активність стосовно широкого спектра патогенних і умовно-патогенних бактерій, нормалізують діяльність шлунково-кишкового тракту, покращують обмінні процеси, сприяють відновленню природного імунітету, полегшують перетравлення лактози у людей, які не переносять лактозу. Метаболізують глікоген вагінального епітелію до молочної кислоти, яка підтримує pH піхви на рівні 3,8-4,2. Молочна кислота у високій концентрації створює несприятливі умови для життєдіяльності кислоточутливих патогенних і умовно-патогенних бактерій.

L.paracasei (Lpc-37) гальмує ріст патогенних бактерій, надає терапевтичну дію при виразковому коліті, дивертикулярной хвороби кишечника синдромі роздратованої кишки. Спричиняють структурні зміни в жировій тканині, здатні зменшувати розмір адипоцитів, можуть допомагати в боротьбі з ожирінням.

L. Casei (Lc-11) здатні пригнічувати ріст Helicobacter pylori, ефективні у запобіганні антибіотико-асоційованої діареї та інфекції Clostridium difficile. Збільшуючи активність природних кілерів (NK) і підтримуючи нормальний запальний баланс, сприяють покращенню симптомів ревматоїдного артриту (РА) – зменшення набряку суглобів, показників C-реактивного білка та рівні прозапальних цитокінів.

Біфідобактерії складають основу мікрофлори кишківника (85-90% у дорослих, до 95% у дітей). Утворюють органічні кислоти, внаслідок чого знижується рН середовища та пригнічується розвиток патогенної, гнильної та газоутворювальної мікрофлори (Clostridium difficile, Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Campylobacter jejuni). Крім того, біфідобактерії беруть участь у синтезі та всмоктуванні вітамінів групи В, вітаміну К, фолієвої та нікотинової кислот, сприяють синтезу незамінних амінокислот, кращому засвоєнню солей кальцію, вітаміну D, знижують концентрацію потенційно небезпечного аміаку й амінів у крові, стимулюють лімфоїдний апарат, синтез імуноглобулінів, підвищують активність лізоциму. Застосування біфідобактерій разом з молочними продуктами поліпшує засвоюваність лактози особами, що не переносять лактозу.

Bifidobacterium lactis Bi-07, Bi-04 входять в список QPS агентства EFSA, застосування даних штамів зменшує вираженість порушень мікрофлори кишечника, що виникають в результаті антибіотикотерапії, підтримують баланс мікрофлори кишечника і сприяють його нормальному функціонуванню.

Інулін – рослинний полісахарид, транзитом проходить в дистальний відділ кишківника, де гідролізується до моносахаридів, які піддаються ферментації біфідобактеріями. Інулін сприяє зниженню рівня глюкози, холестерину й тригліцеридів у крові, здатний зв’язувати шкідливі речовини, сприяє відновленню ушкодженої стінки судин.

Олігофруктоза є продуктом часткового гідролізу інуліну, на смак схожа на цукор і тому може частково і повністю замінювати його. Однак рівень її солодкості становить лише третину від солодкості цукру, має вкрай низький глікемічний індекс і підходить для діабетичного харчування. Згідно з дослідженням, опублікованим в червні 2007 року «Європейським журналом клінічного харчування», олігофруктоза може збільшити поглинання та відкладення кальцію в кістках.

Товар в кошику
Перейти в кошик
cart icon